Välkommen sköna vår!
Hej på er och GLAD VÅR! Det känns roligt att komma hem igen när det är så grönt och skönt! Jag ska berätta lite mer om var jag har varit längre ner, men först behöver jag säga något viktigt: ATTENZIONE!!! Om du har anmält dig till någon av mina kurser under tiden 17 april-2 maj, så vill jag be dig skicka din anmälan igen. Alla mail som skickats till info@yogaproductions.se under den här tiden har inte kommit fram till mig, utan har raderats omedelbart. Detta p g a ett felinställt spamfilter. Men det är åtgärdat nu och mailen fungerar som vanligt. Ursäkta besväret och tack för att du mailar igen!

Aktuella kurser
Är du lika fascinerad av fascia som jag?
På bilden håller jag i världens första 3D-printer-utskrivna fasciastruktur. John Sharkey, som står bredvid mig på bilden, tog den med sig till Biotensegrity Practical Sympiosium i Vancouver, som jag deltog i 29-31 mars. Han är en känd fasciaforskare och biotensegrity-pionjär. Han dissekerar lik inför publik för att visa hur fascian ser ut i verkligheten. Det är så mycket på gång i fasciaforskningen att det är svårt att hänga med, men jag försöker, för jag är så fascinerad av detta fantastiska organ som är så betydelsefullt för vår hälsa. På Biotensegrity Practical Symposium i Vancouver 29-31 mars fick jag ta del av det senaste inom fasciaforskningen.

Läs mer om Biotensegrity-konferensen här!
Äntligen fick jag träffa Paul Grilley!
Efter konferensen i Vancouver tog jag tåget till södra Kalifornien för att delta i Paul och Suzee Grilleys Yin Yoga Teacher Training, Unit 1 (Bones, Muscles and Poses) som ägde rum 2-11 april. Jag har studerat Paul och Suzee Grilleys tolv yin yoga sutras i detalj och fått mycket ny inspiration till mina kurser och workshops.

Läs mer om Paul Grilley-kursen här!
Yin Yoga Sutras
Den första workshop som kommer att ha Paul Grilleys yin yoga sutras som övergripande tema är min heldagsworkshop på Kolbäcks Gästgivaregård onsdag 3 juli kl. 10-17.

Läs mer om workshopen i Kolbäck här!
Din kropp - din yoga
Redan innan dess kommer ny kunskap från Paul och Suzee Grilley att flyta in i mina heldagsworkshops med temat Din kropp - din Yoga i Arboga lördag 18 maj kl. 10-16 och i Göteborg söndag 19 maj kl. 10-16. Inspirationen från Bernie Clark blandas här med nya synvinklar från "the Grilleys". Om du vill delta i en av dessa workshops, som äger rum redan nästa vecka, anmäl dig snarast till info@yogaproductions.se!i

Läs om kursen i Arboga här!
Läs om kursen i Göteborg här!
Andra upplagan har kommit!
Eftersom den första upplagan av Lilla positionsboken blev slutsåld snabbt, har nu en andra upplaga tryckts och finns att beställa både direkt hos mig och hos bl a Bokus. I tillägg till den första upplagan finns nu ett positionsregister och några små faktarutor - och eftersom jag låtit trycka fler den här gången har jag kunnat sänka priset lite.

Läs mer om hur du kan beställa här!
Fyra platser kvar på yinyogalärarutbildningen 1-8 augusti!
Det här är en unik chans att få en helhetsupplevelse av yinyoga och samtidigt lära dig undervisa i yogaformen. Med boende och fantastisk vegetarisk mat på samma plats där kursen äger rum - på vackra och kärleksfulla Asphyttan Metta House. Sista anmälningsdatum är 31 maj.

Läs mer om utbildningen här!
Välkommen till Arboga Yinyogaakademi!
Jag hoppas snart få träffa dig på någon av mina workshops! Skulle inga kurser eller workshops passa dig just nu, erbjuder jag i mån av tid privatlektioner för 650:- i timmen inkl.moms. Ett bra sätt att komma igång med sin yinyogaträning och få ett individanpassat program! Anmäl ditt intresse till info@yogaproductions.se. Ange mail och telefonnummer så hör jag av mig till dig! Varma hälsningar från Arboga, Elisabeth

Läs mer om Arboga Yinyogaakademi här!
Yoga Productions
info@yogaproductions.se
www.yogaproductions.se
Ändra din prenumeration    |    Visa online