Glad advent!
Nu är det mysigt i Arboga: julbelysningen är uppe, en enorm julgran har rests på Stora Torget och jag har bakat lussekatter och adventspyntat. Även yogastudion har fått en adventsstjärna i fönstret. För än har jag inte tagit julledigt.  Terminskurserna fortsätter en vecka till och så blir det några adventsevents (vilken tungvrickare!).
 
Varmt välkommen på:
 
- Yinyogaeftermiddag på Göteborgs Kundaliniyogacenter 9/12
 
- Luciaevent med boksignering (Lilla Positionsboken, se nedan) på Café Centrum i Arboga 13/12, med prova-på-yoga på stol, vegansk mat och raw luciafika (Carola på Café Centrum har lovat baka en raw saffranscheesecake!)
 
- Heldagsworkshop Lär dig meditera på Arboga Yinyogaakademi 15/12 
 
- Introduktionskväll yinyoga på Arboga Yinyogaakademi 18/12 
Julklappstips!
Det här är min nya yinyogabok, Lilla Positionsboken.  Den utkom i oktober och innehåller över 150 färgbilder, instruktioner om hur positionerna utförs, vad de är bra för, vilka meridianer som påverkas och när alternativ är att föredra. Så här beställer du boken: Betala in 450:- (395:- för boken och 55:- för portot) på bankgiro 579-3583 eller till Swish-nummer 123 303 58 47. Skicka mig samtidigt ett meddelande till info@yogaproductions.se med din adress och hur/när du har betalat in. Då skickar jag boken till dig. 

Ett annat julklappstips är presentkort på Yoga Productions/Arboga Yinyogaakademi. Kuvert medföljer och du behöver inte betala för portot. Beställ så här: Betala in den summa du vill ha på presentkortet till bankgiro 579-3583 eller till Swish-nummer 123 303 58 47. Skicka mig samtidigt ett meddelande till info@yogaproductions.se med din adress och vilken summa du har betalat in. Då skickar jag presentkortet till dig utställt på den summan. 
Fascinerad av fascia
Det här är en modell av vår fascia, byggd av tejp utanför Urania-centret i Berlin. Där var jag på den Internationella Fasciaforskningskongressen 14-15 november. Den äger rum vart tredje år och tar upp det nyaste inom fasciaforskningen.
Se film om kongressen här!
I år var jag också med på ett förseminarium den 13 november om andning och fascia. Under en heldag fick vi tillsammans med fysioterapeuterna Tuulia Luomala och Mika Pihlman samt ultrasonografiexperten Dr Jouko Heiskanen utforska hur andningen påverkar fascian och hur fasciella förbindelser i sin tur påverkar andning och rörelse.

Här hämtade jag inspiration till min workshop Andning och fascia, som ägde rum på Arboga Yinyogaakademi 1 december. Missade du den workshopen kanske du kan komma till Gällivare 9/2, Luleå 10/2 eller Falun 12/5? Kanske blir det ett nytt tillfälle i Arboga igen också. Titta på min kurssida för uppdateringar!
Tre yinyogalärarutbildningar 2019
Det här är mitt senaste gäng nyutbildade yinyogalärare. De diplomerades den 25 november på Yogahuset i Falun.

Under 2019 kommer jag att ha tre yinyogalärarutbildningar: en i Arboga i början av året, en i Värmland i sommar och en i Falun i höst.

Utbildningen i Arboga äger rum på Arboga Yinyogaakademi under tre helger: 18-20 januari, 1-3 februari och 8-10 mars. Sista anmälningsdatum till den är 19 december och det finns ett fåtal platser kvar. Varmt välkommen med din anmälan till info@ayya.se.
Läs mer här!
En nyhet för 2019 är att jag kommer att ha en veckolång sammanhållen utbildning i sommar. Utbildningen äger rum i Värmland, på Asphyttan Metta House, torsdag-torsdag 1-8 augusti. Asphyttan Metta House är ett ljuvligt ställe, mitt i naturen, med spa, bastu mm och fantastisk vegetarisk mat som Philippa och Simon lagar. De erbjuder också meditation morgon och kväll och en utflykt mitt i veckan, då vi lagt in en fri eftermiddag.
Läs mer här!
Höstens yinyogalärarutbildning i Falun äger rum under tre helger: 6-8 september, 18-20 oktober och 15-17 november. Information om den kommer att läggas ut i januari på Yogahusets hemsida.
Jag önskar dig en vacker adventstid, en vilsam jul och ett spännande nytt år med tillräckligt med utrymme för dig själv och för yinyoga! Jag ser fram emot att se dig på någon av mina kurser!

Mina varmaste hälsningar, Elisabeth


PS. Mina nyhetsbrev kommer ungefär fyra gånger per år. Vill du inte längre ha dem? Då kan du klicka på länken "Ändra din prenumeration" nedan och avregistrera dig. Du kan när som helst börja prenumerera igen genom att skriva in din mailadress under "Nyheter" på min hemsida. Jag lämnar aldrig vidare din mailadress till någon annan.
Yoga Productions
info@yogaproductions.se
www.yogaproductions.se
Ändra din prenumeration    |    Visa online