Höstnytt

Hej där!

Här kommer en hösthälsning från mig, med lite inspiration från yinyogans värld.

Yinyoga passar självklart bra att göra och att börja med när som helst, men jag upplever hösten som en särskilt gynnsam årstid för att komma in i nya rutiner och sätta igång med det en länge har tänkt. Till exempel att göra några yinyogapositioner varje morgon eller att fördjupa sina yinyogakunskaper.

 

Distanskurser

För att alla - oavsett bostadsort och pandemirestriktioner  - ska kunna delta i yinyogakurser och yinyogalärarutbildningar, har jag fixat en lärplattform där jag lägger ut distanskurser.

Hittills innehåller den en yinyogalärarutbildning och en nybörjarkurs i yinyoga.

 

Se kursutbudet här!

Yinyogalärarutbildning på distans - med flexibel kursstart!

 

Sedan början av augusti är första gänget igång med distansutbildningen till yinyogalärare.  Här ett axplock av kommentarerna från deltagarna:

"Kursen är toppen, väldigt bra upplägg!"

"Jag tycker quizerna är jättebra. Man lär sig ju också när man är snabb o svarar fel. Jag gör dem lite nu o då!"

"Måste säga att kursupplägget ser så bra ut och jag njuter av varje stund jag får ägna mig åt denna utbildning!!"

"Du är en bra föreläsare! Du pratar tydligt och klart och dina powerpoints är perfekta med tillräckligt med information på skärmen, jag är nöjd och har ett bra första intryck av kursen!"

Eftersom det är flexibel kursstart kan du anmäla dig när du vill och börja när du vill med utbildningen!
Läs mer här!
Anmäl dig här!

Ny möjlighet:

Var med på utvalda delar av yinyogalärarutbildningen!

Om du inte vill göra hela utbildningen på en gång, kan du anmäla dig till en eller flera delkurser eller lektionspaket. Har du inte siktet inställt på att bli yinyogalärare, utan bara vill lära dig mer för din egen skull, har du möjlighet att välja lektionspaket utan inlämningsuppgifter och får då ett lägre pris. Om du väljer att göra delkurserna/lektionspaketen inklusive inlämningsuppgifter, kan du senare tillgodoräkna dig dem som delar av en hel yinyogalärarutbildning. På så vis kan du sprida ut utbildningen över längre tid, om du känner att du inte har tid eller råd att anmäla dig till hela utbildningen just nu. 

Se prislista för lektionspaket!
Anmäl dig till delkurser här!

Det finns även yinyogalärarutbildningar på plats!

För dig som hellre vill genomföra din yinyogalärarutbildning "live" finns det två möjligheter:

1. en utbildning förlagd till tre helger i januari-mars 2021 på Arboga Yinyogaakademi 

2. en utbildning förlagd till åtta dagar efter varandra under sportlovet 2021 på YogaLiv i Luleå

 

Läs mer om utbildningen i Arboga!
Läs mer om utbildningen i Luleå!
Anmäl dig här!

Nybörjarkurs på distans

 

Nu har du den fantastiska möjligheten att gå en tio gångers nybörjarkurs på distans! För 1550:- har du under tiden 28 september - 6 december obegränsad tillgång till kursen, som steg för steg lär dig göra yinyoga på ett skonsamt och välgörande sätt. Du väljer själv när du gör passen (förinspelade filmer) och du får upprepa dem så ofta du vill, men du måste göra dem i ordningsföljd, alltså börja med pass 1 och sluta med pass 10. 

Läs mer här!
Anmäl dig här!

Endagsretreat med Mia och Elisabeth

Vad sägs om att unna dig en heldag med yin- och yangyoga samt ljuvlig vegetarisk mat mitt i mörkaste november? Den äger rum söndagen den 22 november i det stora, vackra IOGT-huset vid Arbogaån - i Arboga förstås! Antalet platser är begränsat, eftersom vi vill kunna hålla ett bra avstånd mellan mattorna, så anmäl dig nu!

 

Läs mer här!
Anmäl dig här!

Fördjupning i yinyoga och kinesisk medicin

 

Missa inte chansen att vara med 18-21 mars 2021, när internationella stjärnan Marieke Vliegen kommer till Sverige för att hålla en utbildning i sitt specialområde - yinyoga och kinesisk medicin! Vi håller till på naturskönt belägna Jädersbruks Herrgård utanför Arboga och får förutom kursen njuta av Lola Baumgartens fantastiska ekologiska, smak- och färgrika mat. En lisa för kropp och själ!

Läs mer här!
Anmäl dig här!

Till sist önskar jag dig en vacker, färgsprakande och yinrik höst med mycket glädje!

/Elisabeth