14 januari:  Kursstart terminskurs Yinyoga fortsättning

Måndagar kl. 19.30-21.00 på Arboga Yinyogaakademi. Läs mer här. Anmälan till info@yogaproductions.se.


15 januari:  Kursstart terminskurs Yinyoga för nybörjare

Tisdagar kl. 9.00-10.30 eller 18.30-20.00 på Arboga Yinyogaakademi. Läs mer här. Anmälan till info@yogaproductions.se.


17 januari:  Kursstart terminskurs Yinyoga fortsättning

Torsdagar kl. 18.15-19.45 på Arboga Yinyogaakademi. Läs mer här. Anmälan till info@yogaproductions.se.


18-20 januari: Yinyogalärarutbildning del 1 i Arboga

Yinyogans grunder, nyckelbegrepp och historia. Första delen av en yinyogalärarutbildning i tre delar på Arboga Yinyogaakademi, fredag kl. 18 till söndag kl. 16.30.  Läs mer här!


1-3 februari: Yinyogalärarutbildning del 2 i Arboga

Yinyogans anatomi, fascia, livsenergi och andning. Andra delen av en yinyogalärarutbildning i tre delar på Arboga Yinyogaakademi, fredag kl. 18 till söndag kl. 16.30. Läs mer här!


9 februari:  Yinyogaworkshop med fokus på andning, Gällivare

Det här är en workshop för dig som vill fördjupa dig i andningens påverkan på vår bindväv och bindvävens påverkan på andningen. Lördag kl. 9.30-13.30 på Holy Heart Space, Luleå. Läs mer här! Anmälan till info@yogaproductions.se.


10 februari:  Yinyogadag med fokus på andning och fascia, Luleå

Det här är en workshop för dig som vill fördjupa dig i andningens påverkan på fascian och fascians påverkan på andningen. En riktig djupdykning i yinyogans effekter. Söndag kl. 10-17 på I am yoga, Luleå. Läs mer här! Anmälan till helena@iamyogalulea.se.


3 mars:  Yinyogadag i Uppsala

Tema: Din kropp – din yoga! Lär dig anpassa yinyogan till dina förutsättningar under denna heldagsworkshop på Yogahuset i Uppsala, kl. 10-17. Läs mer här! Anmälan till julia@yogahusetuppsala.se.


8-10 mars: Yinyogalärarutbildning del 3 i Arboga

Insiktsmeditation, mindfulness och bodyscan. Tredje delen av en yinyogalärarutbildning i tre delar på Arboga Yinyogaakademi, fredag kl. 18 till söndag kl. 16.30. Läs mer här!


17 mars: Yinyogadag med Mia och Elisabeth, Arboga

Yinyoga-, Samayoga- och Yoga Nidra–dag i en härlig blandning! Söndagen den 17 mars kl 9.30 – 17.00 i den vackra IOGT-lokalen vid ån i centrala Arboga. Heldag med yoga och vegansk mat. Läs mer här!  Anmälan till: info@yogaproductions.se. Ange namn, mailadress och telefonnummer samt ev. matallergier.


5 maj: Yinyogans grunder, Arboga

Lär dig det viktigaste som finns att veta om yinyoga, medan du lär dig utföra de vanligaste yinyogapositionerna på det sätt som bäst passar din kropp. Halvdagsworkshop på Arboga Yinyogaakademi, kl. 13.30-17,  inkl. fika. Läs mer här! Anmälan till info@yogaproductions.se.


11 maj:  Kom till ro med meditation

Lär dig meditera under denna heldagsworkshop på Arboga Yinyogaakademi, kl. 10-16. Läs mer här! Anmälan till info@yogaproductions.se.


12 maj: Andning och fascia, Falun

Lär dig använda andningen på ett ändamålsenligt sätt för att gynna fascian optimalt. Du får mer förståelse för fascians struktur och hur den hänger ihop med andningen. Heldagsworkshop på Yogahuset i Falun, kl. 9.00-16.00. Läs mer här! Anmälan till: info@yogahusetfalun.se


18 maj:  Din kropp – din yoga, Arboga

Lär dig anpassa yinyogan till dina förutsättningar under denna heldagsworkshop på Arboga Yinyogaakademi, kl. 10-16. Läs mer här! Anmälan till info@yogaproductions.se.


1-8 augusti: Yinyogalärarutbildning, Asphyttan

Utbilda dig till yinyogalärare under en sommarvecka i vackra Värmland! Samma innehåll som under mina tre-helgers-utbildningar, men samlat under en vecka med helpension och spa inkluderat! Läs mer här och anmäl dig till Philippa och Simon på Asphyttan Metta House.


Villkor för betalning och återbetalning för kurser bokade hos Yoga Productions