Yinyogaeftermiddag med fokus på

Andning och Fascia

Söndag 19 april 2019 kl. 13.00-17.00

på Arboga Yinyogaakademi, Järntorget 12A, Arboga

 

Med Elisabeth Kaufmann från Arboga Yinyogaakademi

 

 

En avslappnande eftermiddag, där vi i vår yinyogaträning fokuserar på sambandet mellan andningen och fascian (bindväven) i kroppen.

Vi undersöker yinyogans effekter på andningen och andningens effekter på yinyogan. Du får hjälp att förbättra din medvetenhet om andningen och fascian både i din hållning, i din yinyogautövning och i några dynamiska funktionella övningar. Den här träningen kommer att hjälpa dig både att fördjupa din andning och att göra din fascia mer rörlig.

Passar både för dig som är nybörjare och för dig som har tränat yinyoga ett tag och vill lära dig mer om sambandet mellan fascia och andning. Varmt välkommen till en härlig eftermiddag!

 

Elisabeth Kaufmann driver Arboga Yinyogaakademi, som erbjuder både grundläggande och fördjupande kurser i yinyoga samt yinyogalärarutbildningar (läs mer på yogaproductions.se). Hon är utbildad hos Magdalena Mecweld, Sarah Powers, Bernie Clark och Paul Grilley, är medlem i Fascia Research Society och fortbildar sig ständigt inom fasciavetenskap , andning och andra yinyogarelaterade områden. Hösten 2018 utkom hennes yinyogabok Lilla Positionsboken.
 
Investering: 590:- inkl. frukt, rawboll och kaffe/te
 
Antal platser: max 12
 
Anmälan: till info@yogaproductions.se. Ange ev. allergier!