Arboga Yinyogaakademi (AYYA) startade sin verksamhet i samband med en heldagsworkshop med temat Din kropp – din yoga den 9 juni 2018.

Syftet med AYYA är att vara en plats där intresserade personer kan utbilda sig och fördjupa sig i yinyogans alla aspekter.

Jag som har grundat verksamheten heter Elisabeth Kaufmann och är yogalärare, med särskilt fokus på yinyoga. För att kunna tillhandahålla intressanta och varierande utbildningar söker jag ständigt ny kunskap och nya infallsvinklar, följer fasciaforskningen och provar ut positioner och sätt att förklara. Tanken är att både nybörjare, intresserade utövare och yinyogalärare ska känna att de utvecklas här.

Jag kommer fortfarande att resa till olika delar av landet och även utomlands för att ha kurser, men det är i Arboga jag har min hemmastudio, där jag även kan erbjuda specialteman för mindre grupper. I min studio på Järntorget 12A tar jag emot max tolv personer åt gången.


Från slutet av juni hittar du information om de kurser som erbjuds på Arboga Yinyogaakademi på den nya hemsidan ayya.se.