Inspirationsdag Yoga på stol 19 april kl. 10-16 inkl. lunch + fika

 

 på Café Centrum, Arboga

 

 

Att undervisa i yoga på stol öppnar nya möjligheter. Du kan förlägga undervisningen till ett kafé eller en arbetsplats. Du kan nå personer som skulle behöva göra yoga, men tycker det känns besvärligt att rulla ut en yogamatta och ta sig ner på golvet. När de gör yoga på stol behöver de inte ens byta kläder. Det enda som behövs är en stol och lite utrymme runtomkring.

 

Den här utbildningen riktar sig främst till yinyogalärare och andra yogalärare som vill hitta nya möjligheter. Du får med dig ett kursmaterial med övningsbeskrivningar, foton och passupplägg. Du får en mängd tips och får själv känna på två stolsyogapass.

 

 

Varmt välkommen till stolsyogans värld!

 

 

 

 

Pris inkl. kursmaterial, mat och fika: 2120:- inkl. moms

 

Anmälan till: elisabeth@ayya.se (070-2231858)

 

All mat (lunch och fika) är vegetarisk samt mjölk- och glutenfri. V g meddela vid anmälan om du har några andra allergier än mjölk och gluten.

 

 

 

Program:

10.00-11.00

Introduktion och principer för yoga på stol

11.00-12.00

Jag leder er genom ett klassiskt yogapass på stol

12.00-13.00 LUNCH

 

13.00-14.30

Teman/fokus, variationer och planering av pass

14.30-15.00 FIKA

15.00-15.45

Jag leder er genom ett stolsyogapass med fokus på nacke och axlar

inkl. isometriska övningar

15.45-16.00

Frågestund, sammanfattning och avslutning

 


Den här inspirationsdagen leds av Elisabeth Kaufmann, som är utbildad i Yoga på stol på Yoga Vidya i Bad Meinberg.
Elisabeth driver Arboga Yinyogaakademi, som erbjuder både grundläggande och fördjupande kurser i yinyoga, yinyogalärarutbildningar och workshops med olika teman (läs mer på ayya.se). Hon gjorde både sin grundläggande och avancerade yogalärarutbildning på Yoga Vidya i Tyskland. Till yinyogalärare utbildade hon sig hos Magdalena Mecweld, Sarah Powers, Bernie Clark och Paul Grilley. Hon är medlem i Fascia Research Society och fortbildar sig ständigt inom fasciavetenskap, andning och andra yinyogarelaterade områden. Hösten 2018 utkom hennes yinyogabok Lilla Positionsboken och just nu arbetar hon på en bok om Yoga på stol.