Heldagsworkshop med Elisabeth Kaufmann

på Arboga Yinyogaakademi

Lördag 14 september kl. 10.00-16.30

Vi gör yinyoga hela dagen med inspiration från de tolv riktlinjer för yinyoga som dess grundare Paul Grilley utarbetat. Den teoretiska delen vävs in i det praktiska utövandet.

Vi äter lunch på Café Två Skator kl. 12.30-13.30 och avslutar med fika och frågestund kl. 16.00-16.30. Du får med dig ett blad med Paul Grilleys riktlinjer för yinyoga översatta till svenska.

Kostnad inkl. vegetarisk lunch och fika: 1150:-

Anmälan till: info@yogaproductions.se

Ange ev. matallergier vid anmälan!

Vem är Paul Grilley?

Paul Grilley är den välkände yogalärare som anses ha grundat yinyogan. Han utvecklade yogaformen efter omfattande studier hos kampsportmästaren Paulie Zink och meridianforskaren Hiroshi Motoyama samt anatomi- och kinesiologistudier vid University of California i Los Angeles. Efter att ha undervisat i och utvecklat yinyogan under över trettio år har han kommit fram till de tolv teser eller riktlinjer (sutras) som han anser är grundläggande för yinyogan. I analogi med en av yogans främsta grundpelare, Patanjalis Yoga Sutras från 200-talet f Kr, kallar han dessa YIN YOGA SUTRAS.

I april i år var jag på en tio dagar lång utbildning hos Paul Grilley och fick då ta del av och även kroppsligen uppleva dessa ”sutras”. Den 14 september delar jag med mig av detta på Arboga Yinyogaakademi. Där får du ta del av Paul Grilleys riktlinjer för yin yoga, medan du sträcker ut dig i härliga yinyogapositioner! Efter kursen får du med dig ett blad med min svenska översättning av Pauls tolv yin yoga sutras.

Missa inte detta unika tillfälle!