Yinyoga en hel lördag och låt din kropp uppleva yinyogans lugnande effekter samtidigt som du får teoretiska kunskaper om yogaformen.

DSC_02062

 

Yinyogan aktiverar det parasympatiska nervsystemet vilket gör dig lugn, men påverkar även energiflödet i kroppen, vilket ger ökad pigghet och ny energi.

Samtidigt som workshopen är skön och välgörande får du som deltagare med dig grundläggande färdigheter i yinyoga samt verktyg för ditt fortsatta utövande.

Låt dagen ge dig inspiration, motivation och kunskap för mer yinyoga i vardagen – en livsstilsförändring som kan ge dig bättre hälsa, en mer avslappnad kropp och ett mer balanserat psyke!

DSC_01982

Program för dagen:

10.00 Samling i loungen. Te och presentationsrunda.

10.30 Yinyoga med sittande och liggande positioner som hålls i 3-5 minuter. Medan du yogar berättar Elisabeth om

– yinyogans vad, hur, när och varför

– skillnaden mellan yin- och yangträning

– vad som händer fysiskt när vi gör yinyoga

– några nyckelbegrepp inom yinyogan

– yinyogans historia

12.30-13.30 Lunchpaus. Möjlighet att köpa Nina Kaufmanns omtyckta vegetariska lunch för 85:- (ingår ej i kursavgiften, utan betalas direkt till Nina på plats, kontant eller via swish).

13.30 Efter lunch är det dags för nästa tvåtimmarspass, då du får prova ännu fler yinyogapositioner. Vi fokuserar på:

– hur yinyogan påverkar oss psykiskt

-hur yinyogan påverkar livsenergi och meridianer

– hur yinyogan avgiftar kroppen och ger ny energi

– mindfulness i yinyogan och i vardagslivet

– hur vi kan göra plats för yinyoga i våra liv

15.30 Meditation och frågestund. Utdelning av instruktioner för ett 75 minuters yinyogapass, som du kan göra på egen hand. Dessa skriftliga instruktioner ingår i workshopens pris. Möjlighet finns att köpa till en ljud-CD med samma pass.

DSC_02342

Pris: 650 kr

Specialerbjudande:Paketpris 1100:- för två workshops om du samtidigt anmäler dig till Yinyoga fördjupning som äger rum den 10 december!

Yinyoga fördjupning är en fortsättning på Yinyoga grundkurs. Du lär dig mer om yinyogapositionerna och hur de kan användas för olika syften. Vi djupdyker i den fascinerande fascian samt utforskar kroppens energisystem och vårt sinne.

Anmälan: Du anmäler dig på Yogahusets hemsida (yogahusetfalun.se) eller via mail till info@yogahusetfalun.se.