Välkommen till YINYOGA-WORKSHOP 

på Järnvägsgatan 11 i Malmberget (Anna Haapaniemis yogastudio)

 lördag 21 oktober kl. 9.30 – 13.00

Ladda batterierna inför vintern med yinyoga och medveten närvaro, under ledning av Elisabeth Kaufmann

Elisabeth undervisar på Yogahuset i Falun och reser runt i landet med sina yinyogaworkshops. Läs mer om Elisabeth, hennes  yinyoga och kommande workshops på https://www.yogaproductions.se

Yinyogan är en lugn yogaform, med sittande och liggande positioner som hålls i 3-5 minuter, med avslappnade muskler. Nybörjare lär sig lätt de enkla positionerna, medan mer vana utövare kan gå djupare fysiskt och psykiskt. Positionerna aktiverar det parasympatiska nervsystemet vilket gör dig lugn, men påverkar även energiflödet i kroppen, vilket ger ökad pigghet och ny energi.

Låt den här förmiddagen inspirera dig till en mer avslappnad vardag, med goda vanor som kan ge dig bättre hälsa och ett mer balanserat psyke.

Pris: 450:-

Anmälan: Du anmäler dig till info@yogaproductions.se. Ange namn, emailadress och telefonnummer. När vi mottagit din anmälan kommer du via mail att få en faktura på kursavgiften. Den ska betalas in för att säkra din plats.

Program:

9.30 Hur gör man? Vi övar på yinyogapositioner, Medan du sitter eller ligger i positionerna, berättar Elisabeth om

– vad yinyogans är och hur den skiljer sig från andra yogaformer

-vad yinyogan kommer ifrån

– hur, när och varför den ska utföras

– vad som händer fysiskt och psykiskt när vi gör yinyoga

11.00-11.30 Tepaus med möjlighet att ställa frågor

11.30-13.00 Mer yinyoga och en underbar yoga nidra djupavslappning

 

Klädsel: mjuka och bekväma kläder. Skor behövs inte, men ta gärna med ett par varma sockar och en varm tröja, så att du inte fryser när du ligger stilla länge i positionerna.

Att ta med: ett yogabolster (tjock, avlång kudde). Har du inget yogabolster kan du ta med dig något att rulla ett bolster av, t ex ett tjockt liggunderlag och en filt, eller en tjock stor badhandduk. Anna Haapaniemi har yogamattor, filtar och klossar i sin studio, så det behöver du inte ta med dig!

Vägbeskrivning: se Annahalsovagledare.weebly.com. Parkera vid Svanparken!