PÅ KOLBÄCKS GÄSTGIVAREGÅRD i vackra Västmanland

14 OKTOBER 2017, kl. 9-13 

Du får utföra välgörande yinyogaövningar, som ger smidighet och förebygger skador i muskler och bindväv, samt ger dig en skön avslappning både fysiskt och mentalt.

  • Yinyogaworkshopen inramas av hälsosamt välkomstfika och välgörande lättlunch med soppa och sallad (maten är vegetarisk, laktos- och glutenfri; har du andra allergier, meddela direkt till Kolbäcks Gästgivaregård på mail: info@kolbacksgastgivaregard.com eller telefon: 0223-40360).
  • Workshopen leds av Elisabeth Kaufmann. Elisabeth är EFYTA-certifierad yogalärare, som brinner för att sprida yinyogan både i Sverige och utomlands. Läs mer om henne och om yinyoga på www.yogaproductions.se!

Program:

9-9.30 ”Landa” på denna vackra plats, med fika och inledande information

9.30-12.00 YINYOGA FÖR BALANS OCH KROPPSMEDVETENHET.

Du guidas genom ett balanserat yinyogapass samtidigt som du får grundläggande information om yinyoga. Du får hjälp att utveckla din kroppsmedvetenhet och bli bättre på att tyda kroppens signaler. Du får tips om hur du kan känna livsenergin flöda i olika kanaler som går genom din kropp. Vi avslutar med en trettio minuter lång Yoga nidra djupavslappning.

12.00-13.00 Lunch

Kostnad: 525:-. I priset ingår lunch och fika.

Anmälan: Anmäl dig via mail till info@yogaproductions.se. Ange ditt namn, din mailadress och ditt telefonnummer. Om det finns plats kvar kommer du därefter att få en faktura på 350:-, som ska betalas in för att bekräfta din anmälan och säkerställa din plats. Resterande 175:- betalar du direkt till Kolbäcks Gästgivaregård när du kommer dit den 14 oktober (kort eller kontant).

Varmt välkommen önskar Elisabeth Kaufmann och Marianne Koskela