Yinyogadagar i Sövde (Skåne)

4-5 april 2020

 

Välkommen till två avslappnande, sköna dagar med yinyoga på Hemvärnsgården i Sövde! Vi fokuserar på olika teman lördag och söndag.

 

Lördag 4 april kl. 10-17

 

Tema: ”Din kropp – din yoga”

 

Den här yinyogadagen passar bra både för dig som är nybörjare och för dig som är fortsättare och vill fylla på med ny kunskap. Var du än står i din yinyogautövning kommer du att lära dig mer om din unika kroppsstruktur. Du kommer att öka din medvetenhet om vad som stoppar dig i olika positioner (spänning eller kompression), så att du vet när du ska stanna, backa, gå vidare eller ta en omväg. På så sätt kommer du att förbättra din förmåga att utföra yinyoga på det sätt som är mest välgörande för din kropp.

 

 

 

 

Söndag 5 april kl. 9-16

 

Tema: ”Andning och fascia”

 

En avslappnande dag, där du fördjupar din yinyogaträning genom att bli mer medveten om sambandet mellan andningen och bindväven (fascian) i kroppen.

 

Vi undersöker yinyogans effekter på andningen och andningens effekter på yinyogan. Du får hjälp att förbättra din medvetenhet om andningen och fascian både i din hållning, i din yinyogautövning och i några dynamiska funktionella övningar. Den här träningen kommer att hjälpa dig både att fördjupa din andning och att göra din fascia mer rörlig.

 

Passar både för dig som är nybörjare och för dig som har tränat yinyoga ett tag och vill lära dig mer om sambandet mellan fascia och andning.

 

Plats: Hemvärnsgården i Sövde

 

Pris för båda dagarna: 1900:- inkl. vegetarisk lunch på Glashyttans Orangerie både lördag och söndag

 

Pris för en dag: 1150:- inkl. vegetarisk lunch på Glashyttans Orangerie

 

 

 

 

Max antal deltagare: 10. De som anmäler sig till båda dagarna har förtur.

 

Anmälan: till info@yogaproductions.se senast 8 mars. Ange ev. allergier vid anmälan.

 

Det finns mattor och bolster att låna. Ta gärna med en vattenflaska och mjuka, bekväma kläder, samt en varm tröja och varma sockar.