Yinyogaworkshop på Holy Heart Space i Gällivare
lördag 9 februari kl. 9.30-13.30
 
Yinyoga är en stillsam och meditativ yogastil, som hjälper oss komma till ro i en stressfylld vardag. Dessutom mjukar den upp vår bindväv, får igång vårt energiflöde och tränar oss i medveten närvaro.
 
Under den här yinyogaförmiddagen undersöker vi yinyogans effekter på andningen och andningens effekter på yinyogan.
 
Vi kommer att titta på det myofasciella samarbetet mellan diafragman, bukhålan, den lumbodorsala fascian (som täcker de djupa ryggmusklerna på ryggradens baksida) och bäckenbotten. Du får hjälp att förbättra din medvetenhet om andningen och fascian både i din hållning, i din yinyogautövning och i några dynamiska funktionella övningar.
 
Passar utmärkt för dig som har tränat yinyoga ett tag och vill lära dig mer om fascia och andning, men även nybörjare är varmt välkomna.
 
Under Elisabeth Kaufmanns ledning får du lära dig utföra yinyoga på det sätt som är mest välgörande för din kropp. Elisabeth, som i somras grundade Arboga Yinyogaakademi (http://ayya.se), delar i den här kursen med sig av den nya forskning om andning och fascia som presenterats på den Internationella Fasciaforskningskongressen i Berlin i november 2018.
 
Pris inkl. fika: 590:-
Anmälan till info@yogaproductions.se