På Kolbäcks Gästgivaregård 9 juli 2017 kl. 10.30-14.30 inkl. lunch

En välgörande workshop med enkla yogaövningar, som du snabbt lär dig. Övningarna ger smidighet och förebygger skador i muskler och bindväv, men framför allt ger dig passen en skön avslappning både fysiskt och mentalt. Vi använder hjälpmedel som yogabolster, filtar och klossar, för att hjälpa musklerna att slappna av och på så vis nå den sega bindväven.

Workshopen är indelad i två pass på mattan – med en fikapaus i mitten. Själva workshopen slutar kl. 13.30 och följs av en lätt lunch som ingår i priset (ca 13.30-14.30).

Vi rekommenderar mjuka, löst sittande kläder och inga skor under passen.

Workshopen leds av Elisabeth Kaufmann. Elisabeth är EFYTA-certifierad yogalärare, som brinner för att sprida yinyogan både i Sverige och utomlands. Läs mer om henne och om yinyoga på www.yogaproductions.se!

Kostnad: 525:-. I priset ingår fika och lunch.

Anmälan: Anmäl dig via mail till info@yogaproductions.se. Ange ditt namn, din mailadress och ditt telefonnummer. Om det finns plats kvar kommer du därefter att få en faktura på 350:-, som ska betalas in för att bekräfta din anmälan och säkerställa din plats. Resterande 175:- betalar du direkt till Kolbäcks Gästgivaregård när du kommer dit den 9 juli (kan betalas kontant eller med kort).

Enskilda konsultationer: För den som så önskar finns på eftermiddagen kl. 15.00-18.00 möjlighet till enskild rådgivning av Elisabeth, till ett pris av 100:-/15 min. Boka din tid genom att mejla till Elisabeth på info@yogaproductions.se.

Varmt välkommen önskar Elisabeth Kaufmann och Marianne Koskela