Välkommen till Yoga Productions!

 

Mitt namn är Elisabeth Kaufmann. I mer än trettio år har yogan varit en viktig del av mitt liv, först som utövare och sedan femton år tillbaka även som yogalärare.  Till en början låg mitt fokus på poweryoga och hathayoga, men fortsättningsvis utbildade jag mig även i yinyoga, den yogaform i vilken Yoga Productions föddes år 2016 och som jag främst fokuserar på i dagsläget. Det är också denna yogaform jag utbildar nya instruktörer i på bland annat Yogahuset i Falun och i min egen yogastudio Arboga Yinyogaakademi.

 

Enligt mig finns det ingen yogaform som är så aktuell i dagens samhälle som yinyogan. Människor är mer stressade och spända än någonsin. Samtidigt har intresset för mer fysisk träning ökat markant de senaste åren. Yinyogan når en djupare nivå av psykisk och fysisk avslappning än andra yogaformer och är ett optimalt komplement till fysisk träning såväl som en bra kontrast till vardagens stress. Läs mer om yinyogan här.

 

Här på Yoga Productions hittar du information om mina workshops, retreats, utbildningar och projekt, senaste nytt ur yogavärlden och inspiration till mer yoga i vardagen. Läs gärna mer om mig och min yoga här.

 

 

 

/Elisabeth Kaufmann, Yoga Productions

IMG_8251
IMG_8257
IMG_8256

Vill du lära dig undervisa i yinyoga och utvecklas som individ?

 

Min yinyogalärarutbildning kännetecknas av:

• Små grupper vilket möjliggör mycket personlig feedback

• Ett pedagogiskt steg-för-steg-upplägg som gör det lätt att utvecklas

• En bra balans mellan teori och praktik

• Dina individuella förkunskaper och förutsättningar integreras på ett naturligt sätt

 

I vår erbjuder jag en yinyogalärarutbildning under tre helger i Arboga. Läs mer här och anmäl dig här!