Livet på väg

Nu sitter jag på tåget mellan Göteborg och Arboga, efter en yinyogaworkshop på Friskis&Svettis på Västra Hamngatan. Jag älskar att resa. Förutom själva färden ger det mig så mycket energi att få dyka upp på olika platser i Sverige med mina yinyogaworkshops och möta människor som hittar till yinyogan och mår bra av den. Igår hade jag en fyratimmars workshop på Kolbäcks Gästgivaregård, idag en tretimmars i Göteborg. Nästa helg är det dags för Gällivare och Luleå. Helgen därpå två heldagar på Yogahuset i Falun.

Helgerna ägnas åt att möta människor och förmedla yinyoga ansikte mot ansikte. Vardagarna ägnas åt att förbereda, skriva, administrera och planera. Och just nu packa upp flyttlådor, för jag har just flyttat från Falun till Arboga. Jag har inte så många dagar på mig att försöka få lite ordning på hemmaplan, innan jag ger mig av på en längre resa, ett halvår jorden runt. På den resan avser jag samla klokskap och idéer av olika slag från olika håll, framför allt vad gäller yinyoga. En del av det kommer att dyka upp i skrift och bild på den här bloggen.

Och så tänker jag naturligtvis fortsätta komma på sätt att göra yoga på resan (mestadels i trånga utrymmen), vilket förhoppningsvis kommer att resultera i en bok om något år.

Vart har jag då tänkt att färden ska gå? I början av november lämnar jag Arboga. Först blir det Paris, därefter Basel och Luzern (workshop 11/11), sedan Rom. 15/11 är det dags att säga adjö till Europa. I stora drag kommer rutten i det följande bli: Nya Zeeland (Nord- och Sydön)-Australien (östkust)-Indonesien (först Bali)-Malaysia-Thailand-Laos (ev.Burma)-Vietnam-Kina-HongKong-Taiwan-Palau-Sydkorea-Japan (Okinawa)-Hawaii-USA (Kalifornien)-Kanada (först Vancouver, där jag avser djupdyka i Bernie Clarks kunskaper)-Island-Sverige.

Tips om synnerligen uppsökansvärda yinyogapersonligheter längs min rutt emottages tacksamt!

 

 

No Comments

Post A Comment