Workshop i Estland öppnar dörrar

Efter min första engelskspråkiga yinyogaworkshop utomlands känner jag mig härligt inspirerad. I Estlands huvudstad Tallinn mötte jag igår (5 mars) enormt intresserade och engagerade deltagare. Tre av dem var intresserade av att komma till min yinyogalärarutbildning i Falun (som börjar den 24 mars), men det föll på att den hålls på svenska. De trodde att de tyvärr inte skulle hinna lära sig svenska innan dess. 🙂


Så jag kanske ska ha en yinyogalärarutbildning på engelska i Baltikum. Viljan finns, på båda sidor. Jag känner mig inspirerad att bredda min verksamhet både geografiskt och språkligt. På tyska har jag redan haft några yinyogaklasser (på La Gomera i november 2016), men engelska var för mig ett nytt språk att förmedla yinyoga på. Så småningom kan jag kanske lägga till franska och spanska…och på så vis koppla ihop min mångåriga lärargärning i dessa språk med min yogaverksamhet.

Att kunna koppla ihop mina intressen inom olika fält till en helhet är något som fyller mig med tillfredsställelse. Det känns som att knyta ihop säcken, att hitta flera delar jag är bra på och som tillsammans ger ett mervärde.


Så upplever jag det med min yinyogalärarutbildning på Yogahuset i Falun i vår, att jag kan koppla ihop mina pedagogiska kunskaper och erfarenheter med det yinyogan har att erbjuda. Att därtill i Baltikum-projektet få användning för min språkglädje och min förkärlek för resor och nätverkande känns roligt. Så jag öppnar dörren för detta.

Fortsätt följa mig och se vad som händer!

 

No Comments

Post A Comment