NY YOGASTUDIO I ARBOGA!

Underbart! Min nya yogastudio mitt i Arboga*  är färdiginredd och nu väntar jag bara på att få välkomna mina allra första workshopdeltagare den 9 juni. Det är fullbokat, men det finns ett nytt tillfälle den 21 juli, med några platser kvar. För fler aktuella kurser i Arboga klicka här! Listan uppdateras efter hand.

Arboga Yinyogaakademi är en dröm som blivit verklighet: en plats för yinyogautövande, utbildning och forskning om yinyogans alla olika aspekter. Till detta hör naturligtvis ett rejält bibliotek med böcker om yinyoga – och andra aspekter av yoga, meditation och energimedicin – att sitta och bläddra i, när andan faller på.

Här kommer jag säkert själv ofta att försjunka i min litteratur och utöva min yoga. Jag kommer att ta emot deltagare till heldagskurser och kvällskurser. Jag har för avsikt att fortsätta utveckla mina kurser för att nå varenda hörn av yinyogan. Precis som jag gjort under det senaste halvåret, då jag varit ute och rest jorden runt, kommer jag att söka svar på det jag ännu inte vet. Bernie Clark hjälpte mig i april med mycket kunskap om våra individuella variationer i ben och leder – vilket jag försöker vidareförmedla i mina kurser ”Din kropp – din yoga”.  Enligt hans rekommendation (och även en önskan sedan länge hos mig) har jag nu anmält mig och fått plats på Paul Grilleys anatomiutbildning i Kalifornien i april nästa år. Det är flera hundra sökande till trettio platser, så jag har haft tur. Samma var det när jag gick Sarah Powers yin/yang yoga and mindfulness meditation teacher training i oktober 2016 – det gällde att hänga på låset första dagen information om kursen lades ut  – och betala på en gång för att säkra sin plats. Det var dyrt, men väl värt pengarna.

I november kommer jag att delta i den femte internationella fasciaforskningskongressen i Berlin. Före konferensen kommer jag att suga åt mig ny, spännande kunskap i en heldagsworkshop om hur fasciala förbindelser påverkar andning och rörelse.

Min önskan är att hjälpa så många som möjligt så bra som möjligt med yinyoga och att dela med mig av allt som kan vara till glädje i människors liv och till nytta för deras välmående. Ensam räcker jag inte till för detta, så att utbilda yinyogalärare är något jag vill satsa på. Jag är övertygad om att det behövs fler av oss. I höst kommer jag att hålla min andra yinyogalärarutbildning på Yogahuset i Falun, under tre helger: 5-7 oktober, 26-28 oktober och 23-25 november. Nu i sommar planerar jag att ställa väckarklockan tidigt på morgnarna för att skapa tid att skriva klart min yinyogalärarhandledning (som jag egentligen hade tänkt göra på min resa, men då hände så mycket annat hela tiden…). Jag kommer att ha telefonen avstängd på förmiddagarna för att få arbeta ostört fram till lunch, så vill du ringa mig är det bättre på eftermiddagarna, då jag mer jobbar med administration och praktiska saker.

Så tveka inte att höra av dig till mig om du har frågor om Arboga Yinyogaakademi, mina kurser eller helt enkelt vill diskutera något. Om jag låter irriterad kan det vara för att jag har fått tio reklamsamtal på raken före ditt samtal, så ta det inte personligt utan ge mig tid att upptäcka att det inte är reklam den här gången. Jag ser fram emot få prata med dig på telefon, på mailen eller – allra helst – i verkligheten. Varmt välkommen att upptäcka alla hörn av yinyogan på Arboga Yinyogaakademi!

*nära järnvägsstationen, mitt emot kyrkan på Järntorget

No Comments

Post A Comment