Senaste nytt från Arboga Yinyogaakademi

Lördagen den 21 juli ägde den andra workshopen med temat Din kropp – din yoga rum på Arboga Yinyogaakademi. Med en takfläkt i taket och tidvis neddragna rullgardiner, när solen gassade på som mest, gick det alldeles utmärkt att göra yoga i hettan, enligt nöjda deltagare.

Även denna gång stod Nina Kaufmann för maten.

Nu tar jag sommarpaus från undervisandet fram till den 28 augusti. Följande kurser är inplanerade på Arboga Yinyogaakademi i höst:

Tisdag 28 augusti kl. 18.30-20.30: Meditation introduktion

Under en introduktionskväll blir du introducerad till meditation. Du får veta vad det är, vad det är bra för och hur man gör. Du får också prova på att meditera. Läs mer här!

Torsdag 30 augusti kl. 18.30-20.30: Yinyoga introduktion

Under en introduktionskväll blir du introducerad till yinyoga. Du får veta vad det är, vad det är bra för och hur man gör. Du får också prova på att utföra några yinyogapositioner. Läs mer här!

Tisdag 4 september kl. 18.30-19.30: Kursstart Grundkurs meditation

Regelbunden meditation förbättrar din koncentrationsförmåga och hjälper dig hitta ett lugn mitt i stormen. Särskilt bra för stressade personer. I den här grundkursen lär du dig meditera steg för steg, under sju kurstillfällen. Mer information hittar du här!

Torsdag 6 september kl. 18.15-19.45: Kursstart Yinyoga för nybörjare

Det här är en kurs som ger dig grundläggande kunskaper i yinyoga. Du lär dig utföra de vanligaste yinyogapositionerna på ett säkert sätt. Mer information hittar du här!

Lördag 8 september, kl. 10-17:  Yinyogans grunder

Yinyoga en hel dag och låt din kropp uppleva yinyogans lugnande effekter samtidigt som du får teoretiska kunskaper om yogaformen. Samtidigt som workshopen är skön och välgörande får du som deltagare med dig grundläggande färdigheter i yinyoga samt verktyg för ditt fortsatta utövande. Passar dig som är nybörjare eller fortsättare som vill fräscha upp sina grundkunskaper. Läs mer här!

Lördag 1 december 2018, kl. 10-17: Andning och fascia

Det här är en workshop för dig som vill fördjupa dig i andningens påverkan på fascian och fascians påverkan på andningen. Du får hjälp att förbättra din medvetenhet om andningen och fascian både i din hållning, i din yinyogautövning och i några dynamiska funktionella övningar. Passar utmärkt som fortbildning för yinyogalärare, men även för dig som har tränat yinyoga ett tag och vill lära dig mer om fascia och andning. Läs mer här!

Lördag 15 december, kl. 10-16: Lär dig meditera

Under denna heldag blir du introducerad till meditation. Du får veta vad det är, vad det är bra för och hur man gör. Du får prova på några olika meditationstekniker. Syftet med dagen är att du ska få ett grepp om hur du kan börja meditera och att du ska hitta en meditationsmetod som passar för dig. Läs mer här!

Även om jag har öppnat en egen yogastudio, kommer jag att fortsätta ha workshops på andra platser. Klicka här för att se hela listan med kommande kurser!

No Comments

Post A Comment