Stockholm – here I come!

I helgen var det dags att introducera min yinyoga i Stockholmstrakten.

Jag hade en tretimmars workshop i Yogins&Friends vackra lokal i Täby Centrum. Där fanns ullmattor, ljusa vita bolster och kuddar och allt annat vi behövde, inklusive yogite och frukt till pausen.


 

 


Solen lyste in genom fönstren. De elva deltagarna fick plats i en halvcirkel runt mig. Det kändes bra att ha en så liten, intim grupp första gången i den här lokalen. Jag hade gott om tid att korrigera och anpassa positionerna för var och en och vi fick alla plats i soffgruppen runt bordet i receptionen under fikastunden, då jag berättade mer om skillnaden mellan yin- och yangträning.

Yinyoga för löpare på Kungsholmen Runt-dagen

Lördagen den 13 maj kommer jag tillbaka till Yoginis&Friends för en yinyogaworkshop särskilt anpassad för löpare. Den passar också dem som cyklar mycket eller på annat vis använder ben- och rumpmuskler. Vi kommer att göra positioner som stärker och mjukar upp fascian i dessa områden, vilket förebygger skador och gör att du kan röra dig mer fritt. Läs mer om workshopen här!

Det finns en tanke med att denna workshop är förlagd till samma dag som Kungsholmen runt. Loppet startar kl. 11 för dem som springer 10 km och kl. 12 för halvmaran, så alla kommer att ha kommit i mål i god tid innan yinyogan börjar kl. 15.00 på Yoginis&Friends i Täby Centrum.  Jag ska själv springa 10 km, tillsammans med min dotter, som ska assistera mig på kursen.

(bild från förra årets lopp)

Jag hoppas att många ska upptäcka hur yinyogan gör dem till bättre, smidigare, rörligare och mer fokuserade löpare/cyklister!

 

No Comments

Post A Comment